Winkel in Tilburg

De Schouwburgpromenade is de overdekte winkelstraat van het centrum van Tilburg. Als je vanuit de Heuvelstraat de promenade oploopt zijn wij gevestigd aan het einde van de straat naast de Feestspecialist.

In het voorste gedeelte van ons pand vind u een ruim assortiment aan spellen. We hebben bordspellen van o.a. 999-Games, Jumbo, Parker, Fantasy Flight, Quined White Goblin, Days of Wonder, e.v.a. Ook vind u bij ons veel modellen en materialen voor miniatuurspellen. Te denken valt hierbij aan Games Workshop (bekend van Warhammer, Warhammer 40.000 en Lord of the Rings Strategy Game) en bijvoorbeeld Battlefront (Flames of War). Ook op het gebied van (Collectable) Card Games bent u bij ons aan het juiste adres. Vele TCG’s of CCG’s worden in De Dobbelsteen Tilburg aangeboden en gespeeld.

We hebben ook een flinke speelruimte in de kelder waar alle spellen die we verkopen ook gespeeld kunnen worden. Op de donderdagavond hebben we onze Warhammeravond. Op deze avond kan je langskomen met je miniaturen en andere mensen uitdagen voor een gevecht. Heb je daar geen zin in dan kan je lekker komen schilderen. We beginnen rond 18:00. Iedere vrijdagavond organiseren we een FNM. Dit is de Friday Night Magic avond. Welk formaat we dan spelen kan je terug lezen op onze agenda. Deze avonden beginnen altijd om 18:30. Op alle andere momenten is de speelruimte vrij beschikbaar voor iedereen. Als je zeker wilt weten dat er een plekje is om iets te komen spelen check dan eerst de agenda op de website. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze winkel? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Webshop

Webshop

Nieuwsbrief