Openingstijden Hemelvaart Den Bosch

shutterstock_120244237

Op donderdag 25 mei 2017 is De Dobbelsteen Den Bosch, in verband met Hemelvaart, geopend van 11.00u tot 17.00u

Geplaatst in Geen categorie

Bordspellenavond/International Tabletop Day

TTD_Logo_2017_FINAL_CMYK_600x600px

Het is weer de hoogste tijd voor een bordspellenavond in De Dobbelsteen Tilburg. En er is geen geschiktere avond om zo`n avond te organiseren dan tijdens de International Tabletop Day.
Tijdens International Tabletop gaan mensen over de hele wereld bordspellen met elkaar spelen. En zoals de afgelopen jaren doen wij hier ook weer aan mee. De hele dag worden er dus in De Dobbelsteen Tilburg bordspellen uitgelegd en gespeeld.
We verdelen deze dag in 2 delen met 2 verschillende programma`s.
Deze dag is uitermate geschikt voor iedereen die graag een bordspel wilt spelen dus zorg dat je deze dag/avond in je agenda noteert.
Houdt deze pagina goe in de gaten want het programma kan nog veranderen.

Dag deel 1 (gedeelte zal ook buiten zijn) van 12:00 tot 17:00
Colt Express
Escape room
King Domino
Camel Up
Speurtocht
Demonstraties verzorgt door de Wargaming club
Demonstraties verzorgt door spellenvereniging De Spelcarrousel

Dag deel 2 (avond) 19:00 tot ?
Dead Of Winter
Mysterium
Takenoko
Splendor
Loterij
Gratis hapjes en drankjes
Demonstraties verzorgt door spellenvereniging De Spelcarrousel

Geplaatst in Geen categorie

Dobbelsteen Arnhem 23/4-27/4 gesloten

De Dobbelsteen Arnhem zal van zondag 23 April tot en met donderdag 27 April gesloten zijn in verband met een verbouwing.

Geplaatst in Geen categorie

Aangepaste openingstijden, tijdens Carnaval.

carnaval

Tijdens de Carnaval hebben De Dobbelsteen Tilburg en Den Bosch aangepaste openingstijden. Zowel Tilburg en Den Bosch zijn gesloten op zondag (26-02) en maandag (27-02). Op dinsdag (28-02) is Tilburg weer open maar Den Bosch nog niet. Vanaf woensdag gelden weer de normale openingstijden.

De Dobbelsteen Arnhem heeft gedurende Carnaval de gewone openingstijden. Iedereen een hele fijne Carnaval en tot snel!!

Geplaatst in Geen categorie

Magic, Aether Revolt pre-release toernooien.

aether-revolt-de-dobbelsteen

Zoals jullie waarschijnlijk al weten komt er binnenkort weer een nieuwe Magic the Gathering set uit (20-01). Deze set zal Aether Revolt gaan heten en is het vervolg op Kaladesh. En om dit te vieren organiseren alle Dobbelsteen winkels in het weekend van 14+15 januari pre-release toernooien.

Deze toernooien zijn uitermate geschikt voor alle type spelers. Van heel ervaren tot beginner iedereen kan meespelen met dit soort toernooi. Het gave is ook dat je de kaarten van Aether Revolt al een week eerder kan zien en meespelen dan de officiƫle release.

Wil je weten welke toernooien er bij jou in de buurt beschikbaar zijn klik dan op de website onder het kopje agenda. Zorg dat je je wel van te voren opgeeft zodat je zeker weet dat je een plekje hebt. Graag zien we je op een van onze toernooien.

Geplaatst in Geen categorie

2de kerstdag is De Dobbelsteen Tilburg geopend.

kerstboom

Wil je iets leuks doen op 2de kerstdag? Kom dan naar
De Dobbelsteen Tilburg. We zijn dan geopend van 12:00 tot 17:00.

Heb je een cadeau gekregen die je al in je bezit hebt? Kom dan langs om het te ruilen. Of wil je gewoon een nieuw spel aanschaffen om in de vakantie te spelen we zijn ervoor je om je iets leuks te laten zien.

Tevens is ook de speelruimte geopend dus je kan ook een spelletje komen spelen.

Geplaatst in Geen categorie

Update bordspellenavond 29-10 in De Dobbelsteen Tilburg.

gang-up

We hebben inmiddels heel veel activiteiten voor deze spectaculaire bordspellenavond. Er komt nu zelfs een spelontwerper dis zijn kaartspel Gang Up! komt demonstreren. Dus zorg dat je op 29-10 erbij bent we beginnen om 19:00.

Het programma van deze avond is als volgt:

51-state demonstratie
Colt Express demonstratie
Colt Express vooronde NK
Skye demonstratie
Gang Up! demonstratie
7 Wonders het Duel
Splendor demonstratie
Pathfinder roleplay one-shots
heel veel open bordspellen
gratis hapjes en drankjes
Geplaatst in Geen categorie

Bordspellenavonden.

catanbanner

Wist u dat De Dobbelsteen winkels ook met regelmaat bordspellenavonden organiseren? De winkels in Arnhem en Tilburg gaan binnenkort deze avonden organiseren. Op deze avonden worden er tal spellen voor u klaar gezet en zal er over bepaalde titels uitleg gegeven. Deze avonden zijn perfect om eens iets nieuws te proberen of om mensen te ontmoeten die ook een grote interesse hebben in bordspellen.

De Dobbelsteen Arnhem zal op 22-10 de bordspellenavond organiseren en De Dobbelsteen Tilburg op 29-10. Voor meer details over deze avonden check onze website onder het tabblad agenda.
Deelname aan deze avonden is gratis.

Geplaatst in Geen categorie

Ambrosia Rollenspel, nieuw.

ambrosia

Binnenkort verschijnt er een nieuw rollenspel, Ambrosia. En deze is wel heel bijzonder het is namelijk een Nederlands-talig rollenspel. Dus geen Dungeons&Dragons, Star Wars, Shadowrun of andere grote naam. Ambrosia speelt zich af in de lage landen en heeft een beetje de feel van Game of Thrones dus geen high-fantasy setting maar lekker grimmig. En doordat het zich in de Lage Landen afspeelt kan je dus een verhaal vertellen die zich bijvoorbeeld in Tilburg afspeelt. Daar moet toch een mooi verhaal mee te verzinnen zijn.

Wij zijn nogal enthousiast over dit nieuwe spel en om iedereen er kennis mee te laten maken gaan we groots uitpakken. Op 29-09 vanaf 18:00 zullen de makers aanwezig zijn in De Dobbelsteen Tilburg om demonstaties te verzorgen. Deze titel is voorlopig alleen verkrijgbaar in De Dobbelsteen Tilburg!!

Als je mee wilt doen aan zo`n demonstratie geef je dan op. Voor meer details over deze avond check onze agenda of facebook.

Opgeven in de winkel of via Facebook of tilburg@dedobbelsteen.com. Als je zeker wilt zijn van een plekje voor een demonstratie dan is opgeven een must!!!

Geplaatst in Geen categorie

Pinksteren, aangepaste openingstijden.

WBT Poster 04 winkel

Dit weekend is het Pinksterweekend. Zondag (15-05) 1ste Pinksterdag zijn alle dobbelsteen winkels gesloten maar de maandag, 2de Pinksterdag zijn De dobbelsteen Den Bosch en Tilburgwe wel geopend. Maar wel van 12:00 tot 17:00. Arnhem zal op deze maandag gesloten zijn.

De weersverwachtingen zijn niet goed dus een ideaal moment om spelletjes te spelen.

Geplaatst in Geen categorie

Webshop

Webshop

Nieuwsbrief