Spel van de maand.

bmg003Wie is er niet mee opgegroeid de computerspelletjes van Nintendo. De graphics zagen en niet uit maar ohhh wat hebben we toch uurtjes achter onze NES gehangen. Dus alles wat met dit soort spelletjes te maken heeft blijft interessant. En toen kwam daar Boss Monster.

Boss Monster is een kaartspel dat er volledig uitziet zoals de Nintendo 8-bit spelletjes van weleer. Het spel ziet er 8-bit uit. De verpakking ziet eruit als een Nintendo spelcassette, wat een feest der herkenning. En wat het spel nog waanzinniger maakt, je speelt de eindbaas!!! En wat doen eindbazen? Inderdaad ze doen niets liever dan kerkers bouwen daar de helden inlokken en deze op een zo`n gruwelijk mogelijke wijze om het leven brengen. En dat is nu precies wat je moet gaan doen.
bmg002

Bouw een zo`n aantrekkelijk mogelijke kerker zodat je de helden uit de kroeg kan lokken om je kerker te betreden. Maar zorg er wel voor dat de kerker dodelijk is, heel dodelijk want je moet de helden uiteindelijk om zeep helpen. Iedere held die je om zeep helpt levert een Soul op, wie als eerste 10 Souls
heeft wint het spel. Maar weet een held
te ontsnappen uit je kerker dan verlies je een leven. Heb je 5 levens verloren dan is het GAME OVER!!! En veel ingewikkelder dan dit wordt het niet. Je speelt kerkerkaarten met allerlei dodelijke vallen. Ook zijn er speciale spreuken kaarten waarmee je de andere spelers dwars kan zitten. De Quickstart regels zorgen ervoor dat je vrijwel direct kan gaan spelen.

Inmiddels zijn er 3 producten verkrijgbaar in de Boss Monster lijn, Boss Monster 1, Boss Monster Tools of Hero-Kind en dan nu Boss Monster 2 the Next Level. En het gave ervan is dat alle producten volledig door elkaar te gebruiken zijn. Bos Monster 1 en 2 kan je los spelen of door elkaar gooien maar Tools of Hero-Kind moet je altijd met 1 van de 2 (of allebei) basissets gebruiken.

Als je dus een keer een heel origineel kaartspel wilt spelen wat er ook nog eens fantastisch (als je van deze stijl houdt) uitziet dan moet je Boss Monster echt eens een keer proberen.bmg001_1

 

Webshop

Webshop

Nieuwsbrief