999-Games Agricola
Agricola €64,99

Agricola

Informatie

In het bordspel Agricola richt je je eigen boerderij op. Je ploegt akkers, verbouwd je eigen groenten en graan, je houdt schapen, varkens en runderen, en omheind je weiden met hekken. Ondertussen bouw je je huis en renoveert het naar een lemen of zelfs stenen huis. Ook zet je kinderen op de wereld die je kunnen helpen met het leven op de boerderij. Maar pas op, want iedereen moet wel genoeg eten hebben. Wie scoort uiteindelijk de meeste punten met zijn boerderij?

Iedere beurt voert ieder van jouw gezinsleden één actie uit. Zo kan je er voor kiezen om grondstoffen, zaaigoed, dieren of voedsel te pakken. Je kan een akker ploegen en je kan je huis renoveren of uitbreiden. Verder kun je stallen bouwen om meer dieren te houden of een ambacht uitoefenen.

Aan het einde van het spel worden alle punten geteld. Er worden punten uitgereikt voor bijna alles wat je op het erf hebt neergezet. Hiernaast krijg je minpunten voor alles wat je niet volgebouwd of bereikt hebt. Ook is het belangrijk om een groot gezin te hebben, maar zorg dat ze allemaal te eten krijgen, want een tekort aan voedsel levert de meeste minpunten op!

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
30 minuten 12+ jaar 1

4

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »