999-Games De Mol (The Resistance)
De Mol (The Resistance) €24,95

De Mol (The Resistance)

€24,95
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice bel 026 3702028
Artikelnummer: 8717249196655
EAN: 8717249196655
SKU: 8717249196655
Informatie

De Mol (The Resistance) is een kaartspel waarin spelers het opnemen tegen een kwaadaardige futuristische overheid. Spelers nemen de rollen aan van verzetsstrijders die op missies gaan maar kijk uit want de organisatie is geïnfiltreerd door dubbelspionnen die in het geheim de missies proberen te saboteren!

In De Mol krijgen spelers geheime rollen toebedeeld. De meeste spelers zijn echte verzetsstrijders in een verzetsgroep, maar een aantal zijn dubbelspionnen van de kwaadaardige overheid en deze twee groepen spelen tegen elkaar. Alleen de dubbelspionnen weten wie de andere dubbelspionnen zijn, en werken samen om de verzetsgroep te saboteren.

Dit partyspel draait om het volbrengen van missies, het spel eindigt zodra er drie missies gelukt of mislukt zijn. Als er drie missies gelukt zijn winnen de verzetsstrijders, als er drie missies mislukt zijn winnen de dubbelspionnen. Elke ronde stelt de teamleider een team van spelers samen om op missie te sturen. Alle spelers brengen dan een stem uit en als het team wordt aangenomen gaat de missie door. Het doel van de verzetsstrijders is om te zorgen dat er geen enkele dubbelspion in het team zit want als ook maar één teamgenoot de missie saboteert mislukt de hele missie!

De Mol is een rollenspel van bluf, discussie, misleiding en deductie om uit te vinden wie te vertrouwen is, en wie niet. Lukt het de verzetsstrijders om de spionnen op tijd te ontdekken?

Het spel bevat de uitbreiding “De Samenzwering Groeit” (The Plot Thickens), die extra tactische mogelijkheden toevoegt voor nog meer intrige en deductie.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
30-45 minuten 12+ jaar 5

10

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »