Beste kaartspellen van 2022

Beste kaartspellen van 2022

Ben jij op zoek naar een leuk kaartspel wat niet al te lang hoeft te duren? Dan hebben wij de spellen voor jou! Of je nou met je vrienden, familie of collega's speelt deze kaartspellen zijn altijd een hit. Ze zijn simpel genoeg om te spelen maar complex genoeg om er niet op uitgekeken te raken. In deze lijst geven onze experts hun mening over de kaartspellen die in 2020 het podium verdienen. Weet je niet welk spel je wilt kopen? Kies dan een van deze kaartspellen. Dat kan niet mis gaan!

 

Beverbende

 

1. Beverbende

Eén van de leukste kleine kaartspellen in ons assortiment. Van de vier gedekte kaarten die voor je liggen mag je er twee bekijken. Het doel is om aan het einde van de ronde een zo laag mogelijk opgetelde waarde voor je te hebben liggen. Gedurende de ronde worden er kaarten bijgepakt, vervangen, geruild en weggegooid. Zie maar eens bij te houden waar de lage waardes liggen en zorg dat ze in jouw bezit zijn als de ronde eindigt!

2-6 spelers – Leeftijd 6+

 

 The Mind

 

2. The Mind

Zitten jij en je vrienden op 1 lijn. Test het met dit spel. Iedere ronde worden er kaarten uitgedeeld met nummers tussen de 1 en 100. Tijdens het spel moeten jullie die nummers uitspelen in de juiste volgorde. Klinkt makkelijk, maar de twist is dat je tijdens het spel niet mag overleggen. Vorm dus 1 “mind” en kom zo ver mogelijk in de levels.

 2-4 spelers – Leeftijd 8+ 

 

 Spicy

 

3. Spicy

Vals spelen? Nee bluffen noemen we dat! Heb jij meer of hogere kaarten dan je tegenstander? Dan kan je ze veilig neerleggen, maar ben je wel eerlijk over wat je gedekt neerlegt? Dat is de vraag! Bluffen moet in dit spel, maar als je gepakt wordt zijn de nare gevolgen voor jou!!

2-6 spelers – Leeftijd 10+

 

 Saboteur

 

4. Saboteur

Dit spel is een echte gouwe ouwe. Samen werk jullie in de mijn om goud te vinden. Jullie leggen tunnels aan om zo snel mogelijk naar het goud te komen. Maar pas op, sommige onder jullie zijn een saboteur en proberen de groep te saboteren. Enige probleem is, je weet niet wie dit zijn.

3-10 spelers – Leeftijd 8+

 

 Sushi Go

 

5. Sushi Go

Kies tijdens dit spel welke sushi jij lekker vindt. Spaar zo veel mogelijk sushi om hier punten mee te verdienen, maar voorkom ook dat je tegenspeler de juiste sushi krijgt. Iedere ronde krijg je een aantal kaarten op hand. Hier kies je een sushi uit die jij gaat verzamelen. De rest van die kaarten geef je door aan je medespeler links, dus van rechts krijg je zijn/haar kaarten. Dit gaat zo door zodat je sushi kan verzamelen en punten kan scoren. Soms moet je kiezen tussen kaarten voor jezelf houden of kaarten niet door te geven om zo je tegenstander dwars te zitten.

2-5 spelers – Leeftijd 8+

 

 Exploding Kittens

 

6. Exploding Kittens

In dit snelle, grappige en spannende spel probeer jij jou kittens niet te laten exploderen. Tijdens het spel zal je kaarten van de trekstapel moeten pakken, maar pak je een “exploding Kittens” kaart dan lig je uit het spel. Speel kaarten uit om dit te voorkomen. Kort samengevat, Russisch roulette met veel humor en spanning.

2-5 spelers – Leeftijd 7+

 

Heb jij door onze top 5 lijst heen gekeken en niet gevonden wat je zocht? Kijk dan verder op onze website of op een van onze andere top 5 lijsten. Voor persoonlijk advies kan je natuurlijk ook altijd bij ons binnenlopen.

Plaats ook jouw persoonlijke aanbeveling in de reacties!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »