Laatste Hoop nu beschikbaar.

  • Geplaatst op
  • 0
Laatste Hoop nu beschikbaar.

De nieuwste uitbreiding van De Legenden van Andor is binnen, De Laatste Hoop. Deze uitbreiding is de climax van de Legenden van Andor trilogie. Mis hem dus niet. Deze uitbreiding is ook te spelen zonder het basisspel van De Legenden van Andor. Maar het is zeker wel aan te raden om bij het begin te beginnen, dan krijg je tenminste het hele verhaal te zien. 

En voor wie De Legenden van Andor nog niet kent, dit is een absolute aanrader! Wat maakt dit spel nu tot een absolute aanrader? Je speelt namelijk niet tegen elkaar maar met elkaar het is dus een coöperatief spel. En dat is natuurlijk een spel idee wat nog niet iedereen kent met elkaar spelen tegen het bord. Tevens door het fantasy thema zal het wat jongere kinderen zeker aanspreken. Maar meestal zijn dat soort fantasy thema's alleen beschikbaar in het Engels en De Legendes van Andor is gewoon Nederlandstalig.

Wil je meer weten over deze titel kom dan eens langs in de winkel we laten je het spel graag even zien. Maar wil je nog meer weten klik dan de volgende link zodat je een filmpje kan kijken waarin de regels uitgelegd worden: https://www.youtube.com/watch?v=jX3fm7hYkwU&feature=youtu.be

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »