Corona spelregels

  • Geplaatst op
  • Door Bill Clark
  • 0
Corona spelregels

De winkel blijft voorlopig open. Wel hanteren wij extra maatregelen.

Coronamaatregelen 

Beste spellenliefhebbers en puzzelaars,
 
Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal maar ook wij hebben gemerkt dat in deze tijden de behoefte aan een spel of puzzel een stuk groter is geworden. Dus zolang het kan zonder dat het een risico is voor U en voor ons willen we graag onze winkels openhouden.
We hadden al eerder maatregelen genomen daarvoor zoals het sluiten van de speelruimtes en de keuze om altijd alleen te staan in de winkel zodat we zeker elkaar niet kunnen aansteken.
 
Maar met de informatie van gisteren beseffen we ons dat als we nog open willen blijven we nog wat meer stappen moeten zetten om ieders veiligheid voorop te stellen en daarom gelden vanaf vandaag de volgende regels bij ons;
 
- We gaan het aantal bezoekers per winkel reguleren. Op de deur kunt U vanaf vandaag ons deurbeleid zien, het is per winkel verschillend omdat de ene winkel wat groter/breder is dan de andere.
- Den Bosch was en blijft op maandag dicht, Arnhem gaat vanaf deze week op woensdag dicht maar Tilburg blijft voor nu nog alle dagen open. Door de week van 10.00 tot 18.00 en in het weekend tot 17.00 uur en dus geen koopavonden meer.
- Er kan alleen betaald worden met de PIN.
- Bij de kassa graag de producten aanbieden met de barcode zichtbaar
- Er is maar 1 medewerker in de winkel, dus houd hier rekening mee
- Medewerkers blijven achter de toonbank, heeft u vragen dan kunt u ze daar vragen.
- Er wordt helaas niet meer ingepakt.
- Als U samen naar de winkel komt, blijf dan bij elkaar en zorg ten alle tijden dat U 1,5m afstand houdt met ons en andere bezoekers.
 
Om het ongemak zo klein mogelijk te maken gaan we een extra service aanbieden; Bestel uw spel/puzzle via de mail en U krijgt uiteraard per mail van ons een bevestiging of we het hebben en dan kunt U de volgende dag het bij ons komen ophalen. 

Onze excuses voor het ongemak.

Het team van de Dobbelsteen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »