Cards Against Humanity Cards Against Humanity 2.0 Int. Edition (Eng)
Cards Against Humanity 2.0 Int. Edition (Eng) €47,99

Cards Against Humanity 2.0 Int. Edition (Eng)

Informatie

Het wereldberoemde Cards Against Humanity is een spel dat je niet al te serious moet nemen. De spellenleider, ofwel "Card Czar" leest elke ronde van een kaartje een vraagzin voor. De andere spelers kiezen dan een of twee van hun eigen kaarten uit met antwoorden op de vraag, gekozen om zo grappig mogelijk te zijn, en leveren die gehusseld in. De Czar leest de antwoorden voor en kiest het antwoord dat hij/zij het grappigst vond, en de speler die dat antwoord had ingeleverd krijgt een punt. De volgende speler wordt de nieuwe Card Czar en dit proces wordt herhaald tot de spelers vinden dat het spel voorbij is, waarna de speler met de meeste punten wint!

Cards Against Humanity is beroemd om de politiek incorrecte grappen en grollen die het spel onvermijdelijk produceert, en is daarom het beste spelen met volwassenen die tegen foute grappen kunnen. Met de juiste groep belooft de uitdaging om de meest ongepaste antwoorden te geven eindeloze uren aan plezier.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
30-45 minuten 16+ jaar 4

10+

 

Specificaties
Hout:
Reviews
10 / 10
R.M. Zandbergen 04 Juli 2018

Geweldig spel voor mensen die eens uit de band willen springen en zich niet in willen houden. Humor? Hard nodig in deze wereld. Dus geniet ervan en geef jezelf die nodige dosis inspiratie om alles om je heen door een zwarte-humorbril te zien!
Een absolute must voor vrienden onder elkaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »