Exploding Kittens Bears vs Babies (Eng)
Bears vs Babies (Eng) €37,95

Bears vs Babies (Eng)

Informatie

Van de makers van Exploding Kittens is er nu ook het fantastische kaartspel Bear vs Babies. In dit spel creëer jij verschrikkelijke monster om afschuwelijke baby’s op te eten. Geef je monsters een boost met nunchuck-zwaaiende t-rexen, spectaculair elektrisch gereedschap en pittige sombrero's. En probeer te winnen van verschrikkelijke baby’s.

Om de beurt pakt een speler een kaart van de stapel. Er zijn twee soorten kaarten die je kan trekken: baby’s en beren. Heb je een berenkaart dan kan je jouw beer sterker maken om de verschrikkelijke baby’s te verslaan. Trek je echter een babykaart? Dan moet je deze afschuwelijke baby in het midden van de tafel leggen. Op deze manier ontstaat er een baby leger wat jij en je vrienden moeten verslaan.

Naast de beer- en babykaarten zijn er ook kaarten waarmee je het leger van baby’s wakker maakt. Als de baby’s wakker zijn dan vallen ze iedere speler aan. Is jouw monster sterk genoeg om je te beschermen tegen het leger van baby’s? Of wordt jij overrompeld en wordt je monster vernietigt?

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
20 minuten 10+ jaar 2

5

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »