Exploding Kittens Exploding Kittens: Card Game (Eng)
Exploding Kittens: Card Game (Eng) €29,99

Exploding Kittens: Card Game (Eng)

Informatie

De Engelstalige uitgave van het kaartspel Exploding Kittens. Ben jij een liefhebber van katten, laserstralen, geiten, en niet te vergeten: explosies? Dan is het spel Exploding Kittens iets voor jou. Exploding Kittens combineert het spel en Russisch Roulette om zo een bizar nieuw spel te creëren. Het is het doel om zo lang mogelijk te overleven totdat jij de laatste speler bent.

Bij Exploding Kittens trekt iedereen kaarten van de stapel totdat één van jullie een exploderende kat trekt. Trek jij de exploderende kat dan verlies jij het spel. Maar er zijn gelukkig meerdere actiekaarten waar je jezelf mee kan redden of je tegenstanders dwars mee kan zitten. Zorg ervoor dat jouw tegenstanders één voor één ontploffen en win het spel! Exploding Kittens is bekend van de meest succesvolle Kickstarter campagne en zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
15 minuten 7+ jaar 2

5

 

Reviews
10 / 10
Morrus 05 Mei 2019

Een super gezellig spel voor jong en oud met onverwachte wendingen.

De dobbelsteen: dhr. Jekautz attendeert goed op de verschillende spelboxen waardoor je geen vergissingen maakt in je aankoop.
Tevens zorgt hij voor een goede service, door het gewenste spel te bestellen voor je en naar je toe te sturen.
Wil je een uniek spel wat je niet in de reguliere speelgoedwinkel kunt vinden, kom dan eens bij "De dobbelsteen" op bezoek.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »