Games Workshop Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Astartes Ultramarines: Primaris Upgrades
Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Astartes Ultramarines: Primaris Upgrades 12,-

Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Astartes Ultramarines: Primaris Upgrades

€12,- €12,00
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice bel 026 3702028
EAN: 5011921086221
Informatie

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

De Adeptus Astartes vormt de koepel voor de elite militaire divisies van het Imperium of Man, en bestaat uit diverse takken van Space Marines (letterlijk "ruimtemariniers", mariniers in de ruimte) divisies die verschillende delen van het rijk der mensheid verovert en beschermt. Adeptus Astartes legers bestaan uit waanzinnig goed getrainde en uitgeruste gen-gemodificeerde supersoldaten die in kleine eenheden met exotisch wapentuig de strijd aangaan.

Ultramarines...

Primaris Space Marines zijn een nieuwe generatie Space Marines die in het grootste geheim zijn ontwikkeld door de leider van de Adeptus Mechanicus, Belisarius Cawl. Oudere permutaties Space Marines zijn gevoelig gebleken voor de corrumperende invloed van Chaos en andere eigenaardigheden, hetgeen heeft geleid tot verraad en ongewenste mutaties. De belofte van de Primaris is dat ze hier niet gevoelig voor zouden zijn, en dus betrouwbare soldaten zullen zijn voor het Imperium. Of het zo is, moet nog blijken, maar de herboren Primarch Roboute Guilliman heeft ze omarmd in zijn strijd om het Imperium te moderniseren. Het is echter zeer de vraag of de bestaande Space Marine veteranen hen ook zullen (blijven) accepteren.

Pas Op: Primaris Space Marines hebben een ander pantser, en vooral een andere maat dan de traditionele Space Marines! Houd hier rekening mee als u aan het modelleren bent.

Deze box bevat 3 Citadel Adeptus Astartes Space Marine Primaris Inceptor miniaturen met bijpassende bases. Ze kunnen met diverse wapens uitgerust worden, en een van hen kan als Sergeant gemodelleerd worden.

Deze box bevat 1 Citadel Ultramarines Primaris Upgrades Kit.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »