Games Workshop Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Chaos: Daemon Prince
Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Chaos: Daemon Prince 40,-

Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Chaos: Daemon Prince

€40,- €40,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Toevoegen aan winkelwagen
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

Miniaturen uit de Daemons of Chaos reeks zijn (onder verschillende regelsets) speelbaar in zowel Age of Sigmar als Warhammer 40,000 en zijn dus een bijzonder efficiënte aankoop voor spelers die beide spellen spelen. Het zijn Chaos-demonen (Daemons) die niet aan één Chaos-god gebonden zijn. Ze passen in alle legers die toegang hebben tot Chaos-miniaturen.

Deze box bevat een Citadel Daemons of Chaos Daemon Prince met bijbehorende 60mm base.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »