Games Workshop Age of Sigmar Humans Devoted of Sigmar: Arch Lector/Volkmar The Grim on War Altar of Sigmar
Age of Sigmar Humans Devoted of Sigmar: Arch Lector/Volkmar The Grim on War Altar of Sigmar 39,-

Age of Sigmar Humans Devoted of Sigmar: Arch Lector/Volkmar The Grim on War Altar of Sigmar

€39,- €39,00
Niet op voorraad
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Devoted of Sigmar zijn een factie van mensen (Humans) die bestaan uit de meeste toegewijde volgelingen van de mens-god Sigmar. Waar hij gaat, zullen zij volgen om zijn gerechtigheid met harde hand te verspreiden.

Deze box bevat onderdelen die bedoeld waren voor Warhammer: Fantasy maar nu gebruikt worden voor Age of Sigmar. Namen en omschrijvingen op de doos kunnen dus anders zijn dan in Age of Sigmar het geval is!

Deze box bevat onderdelen om 2 Devoted of Sigmar miniaturen te maken: het War Altar of Sigmar met ofwel een Arch Lector danwel Volkmar the Grim er op, en het model dat niet op het War Altar geplaatst wordt te voet. De box bevat oude rechthoekige bases, u kunt zelf een ovale 120mm base voor het War Altar en een ronde 25mm base voor het model te voet aanschaffen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »