Games Workshop Warhammer 40,000 Xenos Genestealer Cults: Goliath Rockgrinder/Truck
Warhammer 40,000 Xenos Genestealer Cults: Goliath Rockgrinder/Truck €47,50

Warhammer 40,000 Xenos Genestealer Cults: Goliath Rockgrinder/Truck

Informatie

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

De Tyranids zijn een bruut soort Xenos die onder de controle van de centrale, psychische Hive Mind als sprinkhanen hele planeten veroveren, alle biomassa absorberen en dan doorreizen naar de volgende. Ze zijn insect-achtig in hun logica en treden meer op als allerverslindende natuurramp op dan als kwaadwillende entiteit, en de machten van Chaos hebben dan ook zo goed als geen grip op hen. Snel, gecoördineerd, flexibel en onvermoeibaar, dat karkateriseert de Tyranids.

Genestealer Cults zijn afsplitsingen van Tyranid Genestealer Broods die net als andere Tyranids op levende planeten afkomen om ze over te nemen. Genestealers vermengen zich met de lokale bevolking en vormen kultussen die op verschillende manieren de Tyranids aanbidden. In de praktijk gaat het vooral om Imperium-werelden waar sommige mensen in het grootste geheim overgenomen of vervangen zijn door Genestealers, en als guerrilla-strijders de lokale bevolking steeds verder in hun greep krijgen. Het probleem voor de Genestealer Cults en hun Patriarch leiders is dat ze geen onderdelen van Tyranid vloten zijn, en gewoon als de rest van de planeetbewoners geconsumeerd worden als de Tyranids aanvallen. Daarom kiezen ze (en vooral de Patriarchen) snel het hazenpad als ze merken dat er een vloot hun kant opkomt en doen ze hetzelfde weer op een nieuwe planeet. Als mensen praten over "Reptilians" die in het geheim de wereld overnemen dan zou dat in het 40k-universum door Genestealers gedaan worden.

Deze box bevat 1 Citadel Genestealer Cults Goliath met bijpassende base. Het kan als Goliath Rockgrinder of als Goliath Truck uitgerust worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »