Games Workshop Age of Sigmar Aelves Swifthawk Agents/Wanderers: Shadow Warriors/Sisters of the Watch
Age of Sigmar Aelves Swifthawk Agents/Wanderers: Shadow Warriors/Sisters of the Watch 40,-

Age of Sigmar Aelves Swifthawk Agents/Wanderers: Shadow Warriors/Sisters of the Watch

€40,- €40,00
Niet op voorraad
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Swifthawk Agents zijn een factie van elfen (Aelves of Elves) die fungeren als verkenners en bezorgers voor de Grand Alliance: Order. Ze zijn uitzonderlijk snel op het veld, maar kwetsbaar als ze in open veld gezien worden.

De Wanderers zijn een factie van elfen (Aelves of Elves) die in de bossen leven en nauw verbonden zijn met de natuur. ze vechten in een guerrilla-stijl met een nadruk op mobiele bliksemaanvallen waarmee ze hun tegenstanders stuk voor stuk ontmantelen.

Deze box bevat onderdelen die bedoeld waren voor Warhammer: Fantasy maar nu gebruikt worden voor Age of Sigmar. Namen en omschrijvingen op de doos kunnen dus anders zijn dan in Age of Sigmar het geval is!

Deze box bevat 10 Citadel Shadow Warriors/Sisters of the Watch die uitgerust kunnen worden als Swifthawk Agents Shadow Warriors of Wanderers Sisters of the Watch. De box bevat oude vierkante bases, ronde 25mm bases zou u zelf moeten kopen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »