Games Workshop Age of Sigmar Duardin Kharadron Overlords: Endrinriggers/Skywardens
Age of Sigmar Duardin Kharadron Overlords: Endrinriggers/Skywardens €32,50

Age of Sigmar Duardin Kharadron Overlords: Endrinriggers/Skywardens

€32,50
Niet op voorraad
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Kharadron Overlords zijn een factie van dwergen (Duardin of Dwarves) die hun fortuin zijn gaan zoeken in de open lucht! Deze huurlingen en handelaren besturen geavanceerde luchtschepen waar ze mee handelen en vechten. Voor hen is oorlog slechts handel met andere middelen, net als al het andere.

Deze box bevat 3 Citadel Kharadron Overlords Endrinriggers/Skywardens met bijpassende 32mm bases die als ofwel Endrinriggers danwel Skywardens uitgerust kunnen worden. Endrinriggers hebben Aethermatic Saws en Rivet Guns, en elk van hen kan met een Skyhook, Drill Cannon of Grapnel Launcher uitgerust worden (één van elk). Een van hen kan als Mizzenmaster uitgerust worden. Skywardens hebben Vulcaniser Pistols en Skypikes, en elk van hen kan met een Skyhook, Drill Cannon of Grapnel Launcher uitgerust worden (één van elk). Een van hen kan als Skywarden Custodian uitgerust worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »