Games Workshop Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Nurgle: Great Unclean One/Rotigus
Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Nurgle: Great Unclean One/Rotigus 120,-

Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Nurgle: Great Unclean One/Rotigus

€120,- €120,00
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Toevoegen aan winkelwagen
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

Miniaturen uit de Daemons of Khorne, Nurgle, Slaanesh en Tzeentch facties zijn (onder verschillende regelsets) speelbaar in zowel Age of Sigmar als Warhammer 40,000 en zijn dus een bijzonder efficiënte aankoop voor spelers die beide spellen spelen.

Daemons of Nurgle zijn een factie van Chaos-demonen (Daemons) die in dienst van Nurgle, de Chaos-god van rotting en pestilentie. Nurgle is een bijzonder blijmoedige Chaos-godheid die niet zozeer vernietiging wil zaaien alswel het leven zoveel mogelijk wil laten bloeien, op elke mogelijke manier. Nurgle houdt van al het leven, maar is vooral gek op bacteriën, virussen en gezwellen in al hun vormen. Volg Nurgle's pad daarom vooral niet als u weerzinwekkende taferelen slecht verdraagt!

Deze box bevat 1 Citadel Daemons of Nurgle Great Unclean One, met bijbehorende 130mm base. Deze kan ook als Rotigus gemodelleerd worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »