Games Workshop Age of Sigmar Skaven Masterclan: Lord Skreech Verminking/Verminlord Corruptor/Deceiver/Warbringer/Warpseer
Age of Sigmar Skaven Masterclan: Lord Skreech Verminking/Verminlord Corruptor/Deceiver/Warbringer/Warpseer 80,-

Age of Sigmar Skaven Masterclan: Lord Skreech Verminking/Verminlord Corruptor/Deceiver/Warbringer/Warpseer

€80,- €80,00
Niet op voorraad
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Clan Eshin is een factie van ratachtige Skaven die zich specialiseren in sluipmoord en andere achterbakse taktieken. Ze zijn geheimzinning en listig, zelfs in vegelijking met andere Skaven facties.

De Clan Pestilens is een factie van ratachtige Skaven fanatici die voor hun god The Horned Rat dertien plagen proberen te verzamelen om het eind van de wereld te bewerkstelligen waarin alleen zij en The Horned Rat als Great Corruptor overblijven.

De Clan Verminus is een factie van traditionele ratachtige Skaven die vanuit het Under-Empire imperium de mensheid willen wegvagen om de rest van de wereld over te nemen.

De Masterclan is een factie van ratachtige Skaven heersers die diverse legers van Skaven facties kunnen aanvoeren en wier wrede en onverbiddelijke wil absoluut is.

Deze box bevat een Citadel Masterclan Verminlord met bijpassende 120mm base. Dit is een uitzonderlijk model dat op vijf manieren gemodelleerd kan worden en als onderdeel van meerdere Skaven facties gespeeld kan worden. Dit model kan gemodelleerd worden als:

  • Clan Eshin/Masterclan Verminlord Deceiver
  • Clan Pestilens/Masterclan Verminlord Corruptor
  • Clan Verminus/Masterclan Verminlord Warbringer
  • Masterclan Lord Skreech Verminking
  • Masterclan Verminlord Warpseer
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »