Games Workshop Age of Sigmar Slaves to Darkness: Darkoath Warqueen Marakarr Blood-sky (Malign Portents)
Age of Sigmar Slaves to Darkness: Darkoath Warqueen Marakarr Blood-sky (Malign Portents) 25,-

Age of Sigmar Slaves to Darkness: Darkoath Warqueen Marakarr Blood-sky (Malign Portents)

€25,- €25,00
Niet op voorraad
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

Age of Sigmar: Malign Portents is een uitbreiding voor Age of Sigmar waar meerdere nieuwe personages in worden geïntroduceerd.

De Slaves to Darkness zijn een factie van stervelingen (Mortals) en Daemons die voor de goden van Chaos vechten in de Grand Alliance: Chaos. Geïnspireerd door Viking-iconografie en berucht om hun onverzettelijke wreedheid zetten de Slaves to Darkness alles in voor hun heersers, maar vooral hun Goden.

Deze factie is bijzonder omdat ze als troepen mogen worden toegevoegd aan een krijgsmacht van een van de Chaos-goden (Khorne, Nurgle, Slaanesh of Tzeentch) en/of Archaon's Everchosen. Dan tellen ze als modellen voor de facties die bij die Goden of Archaon horen. Slaves to Darkness modellen zijn dus bijzonder flexibel en voor veel Warscrolls te gebruiken.

Deze box bevat een Citadel Slaves to Darkness Darkoath Warqueen Marakarr Blood-sky met een bijpassende 32mm base. Bovendien bevat het een Warscroll voor hem.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »