Games Workshop Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Astartes Space Marines: Primaris Chaplain
Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Astartes Space Marines: Primaris Chaplain €32,50

Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Astartes Space Marines: Primaris Chaplain

Informatie

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

De Adeptus Astartes vormt de koepel voor de elite militaire divisies van het Imperium of Man, en bestaat uit diverse takken van Space Marines (letterlijk "ruimtemariniers", mariniers in de ruimte) divisies die verschillende delen van het rijk der mensheid verovert en beschermt. Adeptus Astartes legers bestaan uit waanzinnig goed getrainde en uitgeruste gen-gemodificeerde supersoldaten die in kleine eenheden met exotisch wapentuig de strijd aangaan.

Traditionale Adeptus Astartes Space Marines zijn de meest algemene en flexibele soort Space Marines. Ze zijn bijzonder omdat ze als troepen mogen worden toegevoegd aan een krijgsmacht van een van de andere Adeptus Astartes chapters. Dan kunnen ze als modellen voor die facties tellen.

Primaris Space Marines zijn een nieuwe generatie Space Marines die in het grootste geheim zijn ontwikkeld door de leider van de Adeptus Mechanicus, Belisarius Cawl. Oudere permutaties Space Marines zijn gevoelig gebleken voor de corrumperende invloed van Chaos en andere eigenaardigheden, hetgeen heeft geleid tot verraad en ongewenste mutaties. De belofte van de Primaris is dat ze hier niet gevoelig voor zouden zijn, en dus betrouwbare soldaten zullen zijn voor het Imperium. Of het zo is, moet nog blijken, maar de herboren Primarch Roboute Guilliman heeft ze omarmd in zijn strijd om het Imperium te moderniseren. Het is echter zeer de vraag of de bestaande Space Marine veteranen hen ook zullen (blijven) accepteren.

Pas Op: Primaris Space Marines hebben een ander pantser, en vooral een andere maat dan de traditionele Space Marines! Houd hier rekening mee als u aan het modelleren bent.

Deze box bevat 1 Citadel Adeptus Astartes Space Marine Primaris Chaplain miniatuur met bijpassende base.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »