Games Workshop Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Mechanicus/Astra Militarum: Tech-Priest Enginseer
Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Mechanicus/Astra Militarum: Tech-Priest Enginseer 27,-

Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Mechanicus/Astra Militarum: Tech-Priest Enginseer

Informatie

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

De Adeptus Mechanicus is een (min of meer) menselijke factie binnen het Imperium of Man. Zij vertegenwoordigt de georganiseerde tak van wetenschappers/priesters die op manische wijze kennis verzamelen en technologie beheren. Vanwege een rampzalig verleden ontwikkelt de Adeptus Mechanicus zelden nieuwe technologie, maar houden zich bezig met het tevreden houden van de "geesten" (gecorrumpeerde AI) van oude technologie die de mensheid niet meer begrijpt sinds de Dark Age of Technology. Officieel volgen en aanbidden ze de Emperor of Man als hun leider, maar in de praktijk zijn velen van hen volgelingen van de machine-god de Omnissiah, en zijn de meesten meer machine dan mens, in navolging van hun godheid.

Het Astra Militarum is de 41ste-milennium versie van een hedendaags dienstplichtig leger in het Imperium of Man. Het bestaat uit "normale" (voornamelijk) menselijke soldaten die in grote formaties in en naast enorme gevechtstuigen de strijd aangaan om het Imperium te verdedigen, behouden en uit te breiden.

Deze box bevat 1 Citadel Adeptus Mechanicus Tech-Priest Enginseer model, en een bijpassende 32mm base.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »