Games Workshop Age of Sigmar Malignants/Skeletons Deathrattle/Nighthaunt: Black Knights/Hexwraiths
Age of Sigmar Malignants/Skeletons Deathrattle/Nighthaunt: Black Knights/Hexwraiths 26,-

Age of Sigmar Malignants/Skeletons Deathrattle/Nighthaunt: Black Knights/Hexwraiths

€26,- €26,00
Niet op voorraad
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Deathrattle is een factie van skeletten (Skeletons) die in de Grand Alliance: Death vechten voor de ondode koning Nagash om de apocalyptische Necroquake te veroorzaken. Ze vechten in klassieke middeleeuwse formaties, maar keren in tegenstelling tot levende strijders steeds weer terug in de strijd!

De Nighthaunt zijn een factie van geesten (Malignants) die te slecht waren voor Sigmar maar te laf voor Chaos en zo onderdeel werden van Nagash' domein. Hij stuurt ze vervolgens op pad om zijn wil uit te voeren zodat ze hun behoefte aan wraak kunnen botvieren.

Deze box bevat 5 Citadel Black Knights/Hexwraiths met bijpassende 60mm bases die als ofwel Deathrattle Black Knights danwel Nighthaunt Hexwraiths gemodelleerd kunnen worden. Drie Black Knights kunnen als Hell Knight, Standard Bearer en Hornblower uitgerust worden. Een Hexwraith kan als Hellwraith uitgerust worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »