Games Workshop Age of Sigmar Deathmages/Soulblight: Bloodseeker Palanquin/Coven Throne/Mortis Engine
Age of Sigmar Deathmages/Soulblight: Bloodseeker Palanquin/Coven Throne/Mortis Engine €45,50

Age of Sigmar Deathmages/Soulblight: Bloodseeker Palanquin/Coven Throne/Mortis Engine

€45,50
Niet op voorraad
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Deathmages zijn een factie van tovenaars die de doden tot leven wekken (necromancers) om allerlei verschillende redenen. Hun Deadwalkers volgelingen dragen hun wil uit, ofwel voor de redenen van hun beheerser, ofwel in opdracht van Nagash.

De Soulblight is een factie van vampiers (Vampires) die altijd hongeren naar vers bloed. Ze zijn een elite krijgsmacht binnen de Alliance: Death van Nagash, en zijn zeer aggressief in hun behoefte hun honger te stillen.

Deze box bevat onderdelen die bedoeld waren voor Warhammer: Fantasy maar nu gebruikt worden voor Age of Sigmar. Namen en omschrijvingen op de doos kunnen dus anders zijn dan in Age of Sigmar het geval is!

Deze box bevat een Citadel Bloodseeker Palanquin/Coven Throne/Mortis Engine met bijpassende oude rechthoekige base die als of Soulblight Bloodseeker Palanquin, ofwel Soulblight Coven Throne danwel Deathmages Mortis Engine gemodelleerd kan worden. Een ronde 120mm base zou u zelf moeten kopen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »