Games Workshop Age of Sigmar Aelves Wanderers: Sisters of the Thorn/Wild Riders
Age of Sigmar Aelves Wanderers: Sisters of the Thorn/Wild Riders €32,50

Age of Sigmar Aelves Wanderers: Sisters of the Thorn/Wild Riders

€32,50
Niet op voorraad
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Wanderers zijn een factie van elfen (Aelves of Elves) die in de bossen leven en nauw verbonden zijn met de natuur. ze vechten in een guerrilla-stijl met een nadruk op mobiele bliksemaanvallen waarmee ze hun tegenstanders stuk voor stuk ontmantelen.

Deze box bevat onderdelen die bedoeld waren voor Warhammer: Fantasy maar nu gebruikt worden voor Age of Sigmar. Namen en omschrijvingen op de doos kunnen dus anders zijn dan in Age of Sigmar het geval is!

Deze box bevat 5 Citadel Wanderers Sisters of the Thorn/Wild Riders die als ofwel Sisters of the Thorn danwel Wild Riders uitgerust kunnen worden. Het bevat onderdelen om drie Sisters uit te rusten als Handmaiden of the Thorn, Standard Bearer en Hornblower. Het bevat bovendien onderdelen om drie Riders uit te rusten als Wild Hunter, Standard Bearer en Hornblower. De box bevat oude vierkante bases, ovale 60mm bases zou u zelf moeten kopen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »