Reserveer een Tijdslot

 

Ondanks Corona willen we deze tijd van winkelen en elkaar verrassen zo leuk en gezellig mogelijk maken. Een volle winkel kan nu niet, zoals jullie begrijpen. Lange wachttijden voor de deur willen we niet. Om iedereen te kunnen helpen, proberen we tijdvakken in verlengde openingstijden.

 

Vanaf dinsdag 17 november blijven we van dinsdag t/m vrijdag open tot 20.00u en zaterdag tot 18.00u. Voor deze extra uren kun je via de mail een blok reserveren van 30 minuten. Je bent dan met maximaal 2 personen welkom en tijdens jouw tijdvak hoef je niet te wachten. Stuur ons per e-mail één of meerdere tijdswensen en binnen 24 uur krijg je van ons de bevestiging of een voorstel voor een andere tijd als we op jouw tijdstip al vol zitten.


Als je al weet wat je nodig hebt kun je ons helpen door vooraf je bestelling door te geven. Voor Den Bosch is dat [email protected] en voor Tilburg is dat [email protected]. Het tijdslot na 18.00u en zaterdag na 17.00u is speciaal voor het ophalen van bestellingen. Je kunt jouw bestellingen binnen dit tijdvak ophalen zonder te wachten. Wens je de bestellingen op een andere tijd op te komen halen? Dat kan, maar geef het wel door vooraf. Ook dan kun je zonder te wachten meteen naar binnen. Uiteraard is versturen via de webshop ook mogelijk.

Om de drukte te spreiden bieden we ook de optie om te reserveren op donderdag en vrijdag, op deze dagen kun je ook overdag een tijdslot reserveren, 2 per half uur in Den Bosch en 3 voor Tilburg. Kom jij op maandag t/m woensdag bij ons winkelen dan geven wij jou speciaal in het teken van de feestdagen een verdubbeling van de loyaliteit punten op je aankoop!

 

Reserveer Den Bosch

 

Reserveer Tilburg

 

Wij hopen je binnenkort te zien tijdens een gestroomlijnde periode van Sint- en Kerstaankopen, om het laatste deel van dit wonderlijke jaar toch een gezellige tijd te maken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »