Verzenden en Retourneren

 

Verzending van een bestelling

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL (de nieuwe naam van TNT). Bestelling voor 17.00 uur op werkdagen worden dezelfde dag verzonden.

 

Verzendkosten

Nederland: Bestellingen vanaf € 49 worden GRATIS verzonden, de verzendkosten voor bestellingen tussen de € 30 & € 49 bedragen € 3 en onder de € 30 kost dit € 6

 

Volgen van uw bestelling

Als uw bestelling de status verzonden heeft kunt u het verzendtraject volgen via PostNL track en trace.
Het track en trace nummer hiervoor wordt u via email toegezonden.

Het kan voorkomen dat u een melding krijgt dat er geen zendingen zijn aangetroffen. Deze melding kan veroorzaakt worden doordat het track en trace nummer nog niet is verwerkt door de transporteur. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

 

Niet thuis

Uiteraard kan het voorkomen dat u op het moment van de bezorging niet thuis bent. De transporteur handelt dan als volgt:

  • Het pakket wordt aangeboden bij de buren. U ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is.
  • Als afgeven bij de buren niet lukt wordt het pakket op de volgende bezorgdag bij u afgeleverd.
  • Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u de zending binnen drie weken op het Postkantoor afhalen.

 

Levertijden

Standaard levertijden
Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. De populairste artikelen uit ons assortiment heeft u binnen één werkdag in huis. Ondanks dat 99% van de bestellingen binnen 24 uur wordt afgeleverd, kunnen wij dat niet garanderen.

 

Nederland

Belgie

Luxemburg

Duitsland

Levertijd

1 dag

1-2 werkdagen

2-3 werkdagen

2-3 werkdagen


Afwijkende levertijden

Met nationale feest- en gedenkdagen kunnen levertijden afwijken ten gevolge van de dienstregeling bij PostNL. Denkt u hierbij aan Pasen, Koninginnedag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Vader- en Moederdag, Sinterklaas, Kerst en Oud- & Nieuwjaar.

 

Levering bij meerdere artikelen
Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

 

Levertijd verstreken, artikel nog niet verzonden
Indien u bij het plaatsen en controleren van uw bestelling niets heeft veranderd dan doen wij onze best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Het kan voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is. Een artikel heeft dan in plaats van de status ‘verzonden’ nog steeds de status ‘wordt verwerkt’. We brengen u altijd zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte van dergelijke vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Vertraging tijdens verzending
In uw account kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt.

Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt.

 

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd

Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.

  • Het artikel is toch niet leverbaar.
  • We hebben uw vooruitbetaling 2 weken na het plaatsen van uw bestelling nog niet ontvangen. Dit geldt alleen als u voor de betaalmethode ‘Vooruitbetalen’ heeft gekozen.

Uiteraard komt voor een geannuleerd artikel de betalingsverplichting te vervallen. Als u al betaald heeft, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Plaats een nieuwe bestelling om het betreffende artikel alsnog te ontvangen of raadpleeg regelmatig onze winkel op beschikbaarheid als het artikel niet leverbaar is. Wij zijn helaas niet in de gelegenheid om u een artikel na te zenden. 

 

Beschadigd artikel ontvangen

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we u naar de klantenservice garantie.

 

Retourneren

Wilt u een via onze webwinkel gekocht product toch niet houden? Een artikel kan geretourneerd worden als dat binnen 14 dagen na aankoop wordt gemeld. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen. Het product dient in de originele verpakking terug gestuurd te worden. 

Wij storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontbinding terug op uw rekening. Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode.

Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retourneren op de achterzijde van de factuur/ pakbon in te vullen en samen met het artikel retour te sturen.

Dobbelsteen Retouren
Vughterstraat 56
5211GK, 's-Hertogenbosch

 

Retouren vanuit het buitenland
Wij verzoeken u vriendelijk om contact met onze klantenservice op te nemen.

 

Verkeerd artikel ontvangen

Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met onze klantenservice op te nemen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »