Sit Down! Photosynthesis
Photosynthesis €44,99

Photosynthesis

Informatie

In het prijswinnende spel Photosynthesis kweken spelers een prachtig dicht bos! Maar kijk uit, want vanwege de draaing van de zon staan onhandig geplaatste bomen steeds in elkaars schaduwen, waardoor ze niet genoeg licht krijgen.

Het doel van het spel is het verzamelen van punten door hun eigen soort bomen zo gunstig mogelijk te plaatsen en op te kweken. Elke ronde spenderen spelers "light points" om zaden en bomen klaar te zetten en ze te zaaien, kweken of oogsten. Deze light points krijgen spelers als hun bomen in direct zonlicht staan, maar vanwege de draaing van de zon werpen ze steeds hun schaduwen op elkaar. Spelers concurreren om de beste plaatsen en proberen die van hun tegenstanders minder gunstig te maken en na drie of vier omwentelingen van de zon om het bord wint de speler met de meeste punten!

Photosynthesis is bijzonder geschikt voor gezinnen en hoewel er veel diepe strategie in kan zitten is het ook direct leuk en speelbaar voor jonge kinderen. Het spel ondersteunt een ecologisch bewustzijn en geeft spelenderwijs inzicht in hoe bossen zich ontwikkelen.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
30-60 minuten 10+ jaar 2

4

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »