Stonemaier Games Scythe (Eng)
Scythe (Eng) €89,99

Scythe (Eng)

Informatie

Het is een tijd van onrust in het Europa van de jaren twintig. De as van de eerste grote oorlog verduistert de sneeuw nog steeds. De kapitalistische stadstaat die simpelweg bekend staat als "The Factory", die de oorlog aanwakkerde met zwaar gepantserde mechs, heeft zijn deuren gesloten en heeft de aandacht getrokken van verschillende naburige landen.

Elke speler begint het spel met verschillende bronnen, een andere star locatie en een verborgen doel. Startposities zijn speciaal gekalibreerd om bij te dragen aan het unieke karakter van elke factie en de asymmetrische aard van het spel.

Scythe geeft spelers bijna volledige controle over hun lot. Afgezien van de individuele verborgen doelkaart van elke speler, zijn de enige elementen van geluk of variabiliteit 'ontmoeting kaarten' die spelers trekken tijdens hun interactie met de burgers van nieuw verkende landen. Elke ontmoetingskaart biedt de speler verschillende opties, waardoor ze het geluk van de trekking kunnen verminderen door hun selectie. Gevechten worden ook gedreven door keuzes, niet door geluk of willekeur.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
115 minuten 14+ jaar 1

5

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »