White Goblin Games 1 Nacht Weerwolven en Waaghalzen
1 Nacht Weerwolven en Waaghalzen €20,95

1 Nacht Weerwolven en Waaghalzen

Informatie

1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen is een snel kaartspel waar je met een groep van 3 tot 10 spelers een nacht in het dorp moet overleven. Iedere speler speelt een andere rol: de listige onruststoker, een lafhartige weerwolf, de behulpzame ziener of één van de andere karakters met elk hun unieke vaardigheden. Wanneer de nacht om is kiest het dorp één persoon om te lynchen… want men hoeft slechts één weerwolf aan te wijzen om het spel te winnen.

Een spel van 1 Nacht Weerwolven start met het toewijzen van rollen. Zodra iedereen weet wat zijn rol is sluit iedereen zijn ogen en begint de nacht. Eén voor één doet iedereen zijn ogen open en gebruikt zijn unieke kracht. Zodra iedereen geweest is moet het dorp kiezen wie zijn gaan vermoorden. Maar ben jij nog wel jouw karakter of ben jij in de nacht een weerwolf geworden? Het spel heeft een korte speelduur en is snel te opnieuw te spelen.

Probeer ook de gratis app om de plaats in te nemen van de omroeper. Op deze manier kan iedereen zich makkelijk focussen op zijn rol. De app roept de rollen die je gebruikt in volgorde om, zorgt voor achtergrondgeluid en heeft ook een timer voor de dag fase. Ga jij de nacht van 1 Nacht Weerwolven overleven?

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
15 minuten 8+ jaar 3

10

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »