White Goblin Games De Vergeten Stad
De Vergeten Stad €29,99

De Vergeten Stad

Informatie

In de Vergeten Stad spelen jullie als een team van avonturiers die een oude stad in de woestijn gaan uitgraven. Jullie zijn namelijk op zoek naar de legendarische vliegmachine. De geruchten gaan dat deze machine de kracht van de zon gebruikt om te vliegen. Een onverwachte zandstorm zorgt ervoor dat jullie helikopter een noodlanding moet maken vlak voordat jullie jullie bestemming bereiken. Gestand in de woestijn en blootgesteld aan de meedogenloze storm, is jullie enige hoop op overleving om snel de stad uit te graven. Nu de helikopter niet meer kan vliegen is het aan jullie om alle onderdelen van de vliegmachine te vinden en deze te herstellen om zo huiswaarts te vliegen. Echter, als één van je teamgenoten sterft van de dorst of als de storm te krachtig wordt, verliest je hele team en zijn jullie voor eeuwig verloren in de Vergeten Stad.

Je kunt als speler de moeilijkheidsgraad bepalen waardoor het spel uitdagend en spannend blijft. Je moet coördinaten combineren om de brokstukken van de legendarische vliegmachine te vinden en proberen om op tijd te vluchten. Jullie winnen als jullie de 4 onderdelen van de vliegmachine hebben gevonden en verzameld hebben op de landingsplaats om op te stijgen!

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
30 minuten 10+ jaar 2

5

 

Reviews
10 / 10
RvanNoije 01 Oktober 2020

Dit is echt een leuk spel. Ik speel dit spel geregeld met mijn kinderen, maar ook met mijn vrienden. Het is een heel mooi coöperatief spel met goede variaties dank zij de verschillende karakters. Deze kun je zelf kiezen of willekeurig pakken. Ook door de verschillende moeilijkheidsgraden geeft het spel je wat je op dat moment wil hebben. Het is een makkelijk spel om te leren, maar wanneer je op de hoogte moeilijkheidsgraad speelt, dan is het zeker niet gemakkelijk om het uit te spelen. Echt een aanrader!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »