Wizards of the Coast D&D 5th Edition Adventures: Tomb of Annihilation
D&D 5th Edition Adventures: Tomb of Annihilation €49,99

D&D 5th Edition Adventures: Tomb of Annihilation

Informatie

Dungeons & Dragons (D&D) is het legendarische rollenspel uitgegeven door Wizards of the Coast dat over de hele wereld om tafels heen wordt gespeeld! In Dungeons & Dragons 5th Edition gaan een spelgezelschappen op avonturen met hun eigen team van avonturiers. Één speler is de spelleider--de zogenaamde "Dungeon Master"--die de wereld waarin de andere spelers hun avonturen in beleven beheert. De andere spelers nemen de rollen van unieke karakters aan die met elkaar in een wereld gaan spelen, die door de Dungeon Master wordt vormgegeven. De regels bepalen het spelsysteem, maar wat de spelers doen wordt vooral begrensd door de fantasie van de spelers zelf! Dungeons & Dragons laat spelers een enorme veelheid aan mogelijkheden om hun eigen unieke ervaring op te bouwen die hen jaren bij zal blijven.

Er bestaan heel veel D&D producten en dat kan een beetje overweldigend zijn. Daarom raden we bij De Dobbelsteen voor nieuwe spelers aan om als eerste de D&D 5th Edition Starter Set te kopen om het spel voor een redelijke prijs te leren kennen, en daarna pas te investeren in de grotere boeken en materialen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen, e-mailen of in de winkel naar meer informatie vragen en u kunt meedoen aan--of een verzoek doen om--een "Dungeons & Dragons Encounter" waarin u het spel in een van onze winkels ook kunt meemaken.

D&D 5th Edition Tomb of Annihilation is een van de avonturenboeken voor Dungeons & Dragons 5th Edition die we bij De Dobbelsteen verkopen. Dezen worden voor de meeste spelers interessant nadat ze ervaring hebben opgedaan met het spelen van de "Core Book" en eventueel de "Expansion" boeken. Wij verkopen:

  • D&D 5th Edition Curse of Strahd: Het klassieke avontuur is terug! Curse of Strahd is meer donkere horror dan high fantasy, maar uitzonderlijk goed ontworpen voor spelers die de setting waarderen.
  • D&D 5th Edition Tales from the Yawning Portal: Dit boek bevat niet één, maar zeven avonturen in een diverse reeks omgevingen. Ideaal voor gezelschappen die houden van kortere, afgeronde avonturen!
  • D&D 5th Edition Tomb of Annihilation: In de onverkende zuidelijke jungles van Chult gaan avonturiers op meerdere avonturen die ook zeer goed in andere campagnes ingepast kunnen worden.
  • D&D 5th Edition Waterdeep Dragon Heist: De avonturier Volothamp Geddarm heeft jullie hulp nodig! Spelers gaan op avontuur door Waterdeep om tal van villeine complotten te ontrafelen... Of neem het op tegen schurken in een dolle drakenjacht!
  • D&D 5th Edition Waterdeep Dungeon of the Mad Mage: De Waterdeep avonturen gaan door! Verken de enorme kerkers onder de Yawning Portal en confronteerd Halaster Blackcloak, de Mad Mage zelf...

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
120+ minuten 12+ jaar 2

10+

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »