Wizards of the Coast D&D 5th Edition Core Book: Monster Manual
D&D 5th Edition Core Book: Monster Manual €49,99

D&D 5th Edition Core Book: Monster Manual

Informatie

Dungeons & Dragons (D&D) is het legendarische rollenspel uitgegeven door Wizards of the Coast dat over de hele wereld om tafels heen wordt gespeeld! In Dungeons & Dragons 5th Edition gaan een spelgezelschappen op avonturen met hun eigen team van avonturiers. Één speler is de spelleider--de zogenaamde "Dungeon Master"--die de wereld waarin de andere spelers hun avonturen in beleven beheert. De andere spelers nemen de rollen van unieke karakters aan die met elkaar in een wereld gaan spelen, die door de Dungeon Master wordt vormgegeven. De regels bepalen het spelsysteem, maar wat de spelers doen wordt vooral begrensd door de fantasie van de spelers zelf! Dungeons & Dragons laat spelers een enorme veelheid aan mogelijkheden om hun eigen unieke ervaring op te bouwen die hen jaren bij zal blijven.

Er bestaan heel veel D&D producten en dat kan een beetje overweldigend zijn. Daarom raden we bij De Dobbelsteen voor nieuwe spelers aan om als eerste de D&D 5th Edition Starter Set te kopen om het spel voor een redelijke prijs te leren kennen, en daarna pas te investeren in de grotere boeken en materialen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen, e-mailen of in de winkel naar meer informatie vragen en u kunt meedoen aan--of een verzoek doen om--een "Dungeons & Dragons Encounter" waarin u het spel in een van onze winkels ook kunt meemaken.

Het D&D 5th Edition Monster Manual is een van de drie basishandboeken voor Dungeons & Dragons 5th Edition. Voor spelers die de beslissing hebben genomen om vaker D&D te spelen raden we bij De Dobbelsteen de volgende producten aan om een serieuze verzameling mee te beginnen:

  • D&D 5th Edition Dungeon Master's Guide: Deze bevat alle regels en informatie voor de Dungeon Master van het spelgezelschap. U heeft er maar één nodig per spelgezelschap.
  • D&D 5th Edition Monster Manual: Deze bevat alle regels en informatie voor een enorm scala aan monsters en vijanden in D&D. U heeft er maar één nodig per spelgezelschap.
  • D&D 5th Edition Player's Handbook: Deze bevat alle regels en informatie voor de andere spelers in het spelgezelschap. Vaak is het handig om er een paar in het spelgezelschap te hebben zodat spelers niet continu op elkaar moeten wachten om informatie op te zoeken, en zodat spelers thuis hun karakters kunnen voorbereiden.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
120+ minuten 12+ jaar 2

10+

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »