Wizards of the Coast D&D 5th Edition Expansion: Volo's Guide to Monsters
D&D 5th Edition Expansion: Volo's Guide to Monsters €52,99

D&D 5th Edition Expansion: Volo's Guide to Monsters

€52,99
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Toevoegen aan winkelwagen
Informatie

Dungeons & Dragons (D&D) is het legendarische rollenspel uitgegeven door Wizards of the Coast dat over de hele wereld om tafels heen wordt gespeeld! In Dungeons & Dragons 5th Edition gaan een spelgezelschappen op avonturen met hun eigen team van avonturiers. Één speler is de spelleider--de zogenaamde "Dungeon Master"--die de wereld waarin de andere spelers hun avonturen in beleven beheert. De andere spelers nemen de rollen van unieke karakters aan die met elkaar in een wereld gaan spelen, die door de Dungeon Master wordt vormgegeven. De regels bepalen het spelsysteem, maar wat de spelers doen wordt vooral begrensd door de fantasie van de spelers zelf! Dungeons & Dragons laat spelers een enorme veelheid aan mogelijkheden om hun eigen unieke ervaring op te bouwen die hen jaren bij zal blijven.

Er bestaan heel veel D&D producten en dat kan een beetje overweldigend zijn. Daarom raden we bij De Dobbelsteen voor nieuwe spelers aan om als eerste de D&D 5th Edition Starter Set te kopen om het spel voor een redelijke prijs te leren kennen, en daarna pas te investeren in de grotere boeken en materialen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen, e-mailen of in de winkel naar meer informatie vragen en u kunt meedoen aan--of een verzoek doen om--een "Dungeons & Dragons Encounter" waarin u het spel in een van onze winkels ook kunt meemaken.

D&D 5th Edition Volo's Guide to Monsters is een van de uitbreidingen voor Dungeons & Dragons 5th Edition die we bij De Dobbelsteen verkopen. Dezen worden voor de meeste spelers interessant nadat ze ervaring hebben opgedaan met het spelen van de "Core Book" en/of "Adventures" boeken. Wij verkopen:

  • D&D 5th Edition Mordenkainen's Tome of Foes: Bevat regels en informatie voor tal van nieuwe monsters, meerdere soorten elven en duergar en een enorme lading andere wezes vanuit de uithoeken van het multiversum.
  • D&D 5th Edition Volo's Guide to Monsters: Bevat niet alleen regels en informatie voor voorheen onspeelbare rassen en tal van nieuwe wezens en monsters, maar ook een enorm scala aan achtergrondinformatie om het D&D multiversum mee uit te diepen.
  • D&D 5th Edition Xanathar's Guide to Everything: De grootste van de uitbreidingen brengt meer dan 25 nieuwe sub-classes, tal van nieuwe spreuken, racial feats (en meer) en zelfs nieuwe werktuigen voor Dungeon Masters!
  • D&D 5th Edition Guildmasters' Guide to Ravnica: Wilde u altijd al D&D spelen op de wonderlijke wereld van Magic: the Gathering's Ravnica? Natuurlijk wilde u dat.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
120+ minuten 12+ jaar 2

10+

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »