Wizards of the Coast D&D 5th Edition Starter Set
D&D 5th Edition Starter Set €22,95

D&D 5th Edition Starter Set

€22,95
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Toevoegen aan winkelwagen
Informatie

Dungeons & Dragons (D&D) is het legendarische rollenspel uitgegeven door Wizards of the Coast dat over de hele wereld om tafels heen wordt gespeeld! In Dungeons & Dragons 5th Edition gaan een spelgezelschappen op avonturen met hun eigen team van avonturiers. Één speler is de spelleider--de zogenaamde "Dungeon Master"--die de wereld waarin de andere spelers hun avonturen in beleven beheert. Elke andere speler neemt de rol van een uniek karakter aan die met de andere karakters in de wereld die door de Dungeon Master is vormgegeven gaat spelen. De regels bepalen het spelsysteem, maar wat de spelers doen wordt vooral begrensd door de fantasie van de spelers zelf! Dungeons & Dragons laat spelers een enorme veelheid aan mogelijkheden om hun eigen unieke ervaring op te bouwen die hen bij zal blijven.

De D&D 5th Edition Starter Set is het perfecte starterproduct voor mensen die interesse hebben om Dungeons & Dragons te gaan spelen.De set bevat een regelboek, een kant-en-klaar avontuur voor de Dungeon Master om de spelers doorheen te begeleiden, vijf kant-en-klare karakters voor spelers, en zes dobbelstenen.

Er bestaan heel veel D&D producten en dat kan een beetje overweldigend zijn. Daarom raden we bij De Dobbelsteen voor nieuwe spelers aan om als eerste deze set te kopen om het spel voor een redelijke prijs te leren kennen, en daarna pas te investeren in de grotere boeken en materialen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen, e-mailen of in de winkel naar meer informatie vragen en u kunt meedoen aan--of een verzoek doen om--een "Dungeons & Dragons Encounter" waarin u het spel in een van onze winkels ook kunt meemaken.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
120+ minuten 12+ jaar 2

6

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »