Klantenservice

 

Garantie

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet aan uw verwachtingen voldoet.

Wanneer u een product bij ons koopt heeft u te allen tijde, mits u het product op een normale manier gebruikt heeft, recht op een goed werkend product. Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen dan zullen wij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek onverkort tegenover u nakomen. U dient daarvoor in ieder geval binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek contact met ons op te nemen.

 

Klachten

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van DeDobbelsteen.com. Onze medewerkers helpen u graag verder. Is uw klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kunt u deze schriftelijk indienen bij DeDobbelsteen.com. Stuur uw klacht onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en klantnummer of bestelnummer naar:

DeDobbelsteen.com
T.a.v. Afdeling klachten
Vughterstraat 56
5211GK, 's-Hertogenbosch

Zodra we uw brief hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. Een definitief antwoord ontvangt u binnen zeven kalenderdagen na de ontvangstbevestiging.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »