Betaalmethodes

Veilig, en vertrouwd betalen is voor u als consument op het internet van groot belang, DeDobbelsteen.com biedt u diverse veilige betaalmethodes aan.

 

U kunt bij DeDobbelsteen.com op één of meer van de volgende manieren betalen:

 

Via iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Via CREDITCARD
(Visa, MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens (via onze beveiligde SSL procedure) veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

 

Via Vooruitbetaling
Vooruitbetaling betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag overmaakt op de rekening van Multisafepay. Dit kan bijvoorbeeld via internetbankieren of via een overschrijving. Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken uw naam en het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Indien de betaling binnen 7 dagen niet is bijgeschreven beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, u ontvangt nog wel een herinneringsmail.

 

Via E-WALLET
Betalen via uw eigen MultiSafepay portemonnee.

 

Veilig betalen met MultiSafepay.
Om de veiligheid van betalen te waarborgen gebruikt DeDobbelsteen.com het betaalplatform MultiSafepay dat beveiligd is met SSL-normen. SSL is op dit moment het veiligste en meest gebruikte encryptieprotocol op internet.

Dit betekent dat de gegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld uw naam of creditcardnummer, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept.

Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt bij ons uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het MultiSafepay netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s door middel van McAfee SECURE.

 

Alle MultiSafepay creditcard transactie worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure programma.

Bovendien staat MultiSafepay onder toezicht van De Nederlandse Bank.

 

Een betalingsherinnering

Als wij van een bestelling nog geen betaling hebben ontvangen wordt er via Multisafepay een betalingsherinnering gestuurd. In deze betalingsherinnering vind u een link zodat u eventueel uw bestelling alsnog kunt betalen.

 

3-D Secure en SecureCode


Wat zijn 3-D Secure en SecureCode?

3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?
Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd.

Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

 

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard of Maestro, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »