Onze speelruimte

Onze speelruimte

Welkom bij De Dobbelsteen. De plek waar mensen verbinden door spellen te spelen. Wist je dat wij boven de winkel een enorme spelersruimte hebben. Wij organiseren tussen de 40 en 50 evenementen per maand zoals toernooien, paintingworkshops, ruildagen en ontmoetingsmomenten.

De spelersruimte

We hebben in totaal 3 ruimtes met in totaal 64 zitplekken. De speelruimte is geopend zolang de winkel open is en je bent vrij om hiervan gebruik te maken. Echter, hebben we soms wel evenementen georganiseerd die voorrang hebben op de voorbijgangers, maar meestal is er wel plek om een spel te komen doen. 

 

Onze demo ruimte 16 zitplekken

Hier vind je al onze demo spellen en ons infobord. Hierop staan uitnodigingslinks naar al onze appgroepen en andere interessante informatie. We gebruiken hier vooral QR codes voor. 

 

Hoofdruimte 28 zitplekken

Deze ruimte is vooral geschikt voor toernooien. 7 grote tafels waaraan 4 spelers kunnen zitten. Tevens vind je hier onze koelkast met drank (graag eerst beneden afrekenen). Ook staat hier een koffiezet automaat en een kapstok.

 

Wargame ruimte 20 zitplekken

Grote tafels en scenery. Alles om een perfecte battle te kunnen organiseren. Ook is deze ruimte zeer geschikt voor D&D. Daarnaast vind je in deze ruimte onze keuken en het toilet.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »