White Goblin Games Het Verboden Eiland
Het Verboden Eiland €24,99

Het Verboden Eiland

Informatie

Het verboden eiland is een populair familiespel waar het draait om samenwerken. Je speelt als een team avonturiers wat moet samenwerken om te voorkomen dat het Verboden Eiland in de oceaan zinkt voordat je de vier schatten te pakken hebt.

Het eiland was een verborgen schuilplaats voor een oude mystieke beschaving genaamt de Archeërs. Volgens de legende beheersten de Archeërs de vier elementen met vier heilige schatten: de Kelk der Oceaan, het Kristal van Vuur, de Steen der Aarde en het Standbeeld der Wind. De Archeërs verborgen hun schatten op het Verboden Eiland en ontwierpen het eiland zo dat wanneer een indringer de schatten zou proberen te stelen het eiland zou zinken.

Het is nu aan jullie om alle vier de schatten te bemachtigen en op tijd bij de helikopter te komen om te ontsnappen. Zinkt het eiland echter voordat jullie je missie hebben volbracht dan hebben jullie verloren. Weet jullie team als eerste het eiland te betreden, de schatten te bemachtigen en het er levend vanaf te brengen?

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
30 minuten 10+ jaar 2

4

 

Reviews
8 / 10
RvanNoije 01 Oktober 2020

Dit is een erg leuk coöperatief spel. Het spel heeft verschillende karakters om de variatie er in te houden. Ook heeft het spel moeilijkheidsgraden om het voor meer ervaren spelers uitdagend te houden. Wel merk is dat wanneer je met enkel volwassenen speelt, je het spel vaker wint dan verliest ook op de meest moeilijke graad. Voor kinderen is het echt uitdagend. Ik speel dit spel ook geregeld met mijn kinderen. Een aanrader!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »