999-Games Carcassonne (nieuwe editie)
Carcassonne (nieuwe editie) €36,99

Carcassonne (nieuwe editie)

Informatie

In het bordspel Carcassonne bouwen speler gezamenlijk de Franse stad Carcassonne op. Ze leggen wegen en bouwen steden, kloosters en weiden. Door het inzetten van horigen scoren ze punten voor het bouwen van projecten.

In een beurt leg je een landtegel neer en mag je één van je horige inzetten. Welke soort horige dat is hangt van de tegel af. In principe mag er op een project niet meer dan één horige staan, maar als twee projecten aan elkaar worden gebouwd kan het voorkomen dat er meerdere horigen aan werken. Wie de meeste horigen op een afgebouwd project heeft, krijgt daar direct punten voor. Voor elke soort projecten gelden verschillende spelregels en ontvang je een verschillende hoeveelheid punten. Wie bij het einde de meeste punten heeft wint het spel.

Carcassonne is een spel wat al verschillende jaren meegaat en geliefd is bij veel mensen. Ondanks de eenvoudige regels zit er toch voldoende diepgang in. Ook kan je het spel uitbreiden van een verscheidenheid aan uitbreidingen. Bekijk bijvoorbeeld ook; Kathedralen en Herbergen en Kooplieden & Bouwmeesters.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
45 minuten 8+ jaar 2

6

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »