999-Games Dominion
Dominion €46,99

Dominion

Informatie

Dominion is een kaartspel waarin je tijdens het spel een zo sterk mogelijk deck in elkaar probeert te zetten, zodat jij aan het einde van het spel zo veel mogelijk punten hebt. In Dominion is het de bedoeling dat je gaandeweg nieuwe kaarten aan je deck toevoegt of vervangt. Elke beurt mag je 1 aankoop doen en 1 actie doen. Verschillende kaarten kunnen dit aantal echter vermeerderen. Wanneer je al je kaarten hebt gespeeld schud je je aflegstapel zodat je weer een nieuwe trekstapel hebt.

Dominion bestaat uit geldkaarten, puntenkaarten en verschillende actiekaarten. Elke beurt koop je er kaarten bij om zo je eigen motortje in elkaar te zetten. Ga je voor een agressieve manier met de Heks, de Militie of de Dief, of probeer je het op een constructieve methode met Het Dorp, de Markt en de Smidse? Omdat in elk spel maar 10 van de 25 actiekaarten worden gebruikt, is Dominion iedere keer weer anders.

Dominion is een spel geschikt voor beginners als wel als bordspel experts. In een half uurtje kan je een potje van Dominion en jouw ultieme deck in elkaar zetten.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
30 minuten 8+ jaar 2

4

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »