999-Games Metropolis
Metropolis €12,99

Metropolis

Informatie

Metropolis is een uitdagend kaartspel met een relatief eenvoudig concept. Het is als speler jouw doel om een metropool op te zetten door zoveel mogelijk gebouwen te bouwen.

Elke ronden bouw jij een gebouw door een kaart uit je hand te spelen en hiervoor de kosten te betalen met je andere kaarten. Je handkaarten zijn namelijk zowel gebouwen als betaalmiddel. Elk gebouw levert inkomsten op in de vorm van punten en/of kaarten. Langzamerhand ontwikkeld er een stad voor je ogen. Veel van de gebouwen in Metropolis werken met elkaar samen of zijn nodig om andere gebouwen te bouwen. Daardoor ontstaan er interessante keuzemogelijkheden en kettingreacties. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft gescoord wint het spel!

Metropolis is een ideaal spel om tussendoor te spelen.

 

Plus:

  • Metropolis is een interessant kaartspel waar je je eigen motortje bouwt. Door verschillende kaarten te combineren scoor je meer punten.
  • Uiterst geschikt voor mensen die houden van een licht maar ook tactisch spel.

 

Min:

  • Metropolis is een kort spel en ideaal voor gelegenheden waar je weinig tijd hebt. Echter biedt een ander spel voor een bordspellenavond misschien meer uitkomst.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
20 minuten 10+ jaar 2

5

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »