Avalon Hill Betrayal at House on the Hill (Eng)
Betrayal at House on the Hill (Eng) €69,99

Betrayal at House on the Hill (Eng)

Informatie

In het bordspel Betrayal at House on The Hill ga jij met je vrienden een bezeten huis onderzoeken. In Betrayal at House on The Hill gaan spelers hun eigen spookhuis, kamer voor kamer bouwen waardoor er elke keer een nieuw spannend spelbord ontstaat. De game is ontworpen voor drie tot zes personen, die elk een van de zes mogelijke personages spelen.

Betrayal at House on the Hill zorgt voor spanning en mysterie doordat spelers een spookhuis van hun eigen ontwerp verkennen en geesten en andere super natuurlijke fenomenen tegenkomen. Met een geschatte speeltijd van een uur is Betrayal at House on the Hill ideaal voor feestjes of plezier met vrienden.

Langzamerhand ontdekken de spelers de geheimen achter het huis op de heuvel. Maar in het geheim verraadt een van de personages de rest van de groep, en de onschuldige leden moeten de verrader in hun midden verslaan voordat het te laat is! Betrayal at House on the Hill zal elke speler aanspreken die van een leuk, spannend en strategisch spel houdt.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
60 minuten 12+ jaar 3

6

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »