999-Games De Zoektocht Naar El Dorado
De Zoektocht Naar El Dorado €36,99

De Zoektocht Naar El Dorado

Informatie

In De Zoektocht naar El Dorado speel je een expeditieleider die op zoek is naar de mysterieuze gouden stad en win je het spel door als eerste El Dorado te bereiken. Je begint met een standaard deck van kaarten die je gebruikt om over het speelbord te bewegen. Je deck bestaat uit een team van reizigers en padvinders die je helpen om verschillende terreinen te ontdekken. Onderweg kom je tegen verschillende tegenslagen te staan. Combineer de speelvelden om op eindeloos veel manieren om het spel nog spannender te maken. Probeer je tegenspelers te verslaan door een beter deck samen te stellen en de routes het snelst te bewandelen.

Je kunt de kaarten van de trekstapel gebruiken om door de Amazone te trekken of om op de markt andere teamleden aan te stellen of uitrusting te kopen die je later weer in kunt zetten. Lukt het je om met de juiste tactiek en uitrusting als eerste de gouden stad te bereiken en het goud op te eisen? Soepel, vlot, toegankelijk en spannend tot het einde.

De Zoektocht Naar El Dorado is geschikt voor beginnende spelers en biedt meer dan voldoende mogelijkheden om ook gevorderde spelers uit te dagen om met de juiste tactiek zo snel mogelijk door de jungle te trekken tijdens “De zoektocht naar El Dorado”.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
40 minuten 10+ jaar 2

4

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »