Games Workshop Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Mechanicus: Ironstrider Ballistarius/Sydonian Dragoon
Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Mechanicus: Ironstrider Ballistarius/Sydonian Dragoon 45,-

Warhammer 40,000 Imperium Adeptus Mechanicus: Ironstrider Ballistarius/Sydonian Dragoon

Informatie

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

De Adeptus Mechanicus is een (min of meer) menselijke factie binnen het Imperium of Man. Zij vertegenwoordigt de georganiseerde tak van wetenschappers/priesters die op manische wijze kennis verzamelen en technologie beheren. Vanwege een rampzalig verleden ontwikkelt de Adeptus Mechanicus zelden nieuwe technologie, maar houden zich bezig met het tevreden houden van de "geesten" (gecorrumpeerde AI) van oude technologie die de mensheid niet meer begrijpt sinds de Dark Age of Technology. Officieel volgen en aanbidden ze de Emperor of Man als hun leider, maar in de praktijk zijn velen van hen volgelingen van de machine-god de Omnissiah, en zijn de meesten meer machine dan mens, in navolging van hun godheid.

Deze box bevat 1 Citadel Adeptus Mechanicus model dat als ofwel Ironstrider Ballistarius danwel Sydonian Dragoon gemodelleerd en uitgerust kan worden, en een bijpassende 105mm base.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »