Games Workshop Warhammer 40,000 Xenos Aeldari Harlequins: Shadowseer
Warhammer 40,000 Xenos Aeldari Harlequins: Shadowseer 23,-

Warhammer 40,000 Xenos Aeldari Harlequins: Shadowseer

€23,- €23,00
Niet op voorraad
Informatie

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

De Aeldari zijn een antiek Xenos-soort intelligente ruimte-elven die al ver voor het ontstaan van het Imperium of Man de kosmos bestreken, tot hun beschaving zo decadent werd dat ze een gat in de ruimte scheurden en de chaos-god Slaanesh creërden.

De Harlequins vormen een van de Aeldari facties, en zijn misschien wel de meeste bijzondere van hen allemaal. Ze zijn theater-krijgers die proberen de Aeldari te herenigen en Slaanesh te verslaan, en ze nemen een uitzonderlijke positie in. Ze hebben onbeperkte toegang tot de werelden van bijna alle andere non-Chaos beschavingen en voeren daar diplomatieke missies uit, en/of voeren voorstellingen van het eind van de Aeldari eenheid op met als doel om Slaanesh te bestrijden. In de strijd zijn ze waanzinnig snel en acrobatisch en vechten voornamelijk van zeer dichtbij, en tot de tanden gewapend met een exotisch arsenaal. Als het idee van manische theater-clown-bikers u bevalt zijn de Harlequins een perfecte keuze.

Deze box bevat 1 Citadel Harlequins Shadowseer met bijpassende base. Het kan met een Neuro Disruptor of Shuriken Pistol uitgerust worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »