Games Workshop Age of Sigmar Nurgle Rotbringers: Putrid Blightkings
Age of Sigmar Nurgle Rotbringers: Putrid Blightkings €47,50

Age of Sigmar Nurgle Rotbringers: Putrid Blightkings

Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Nurgle Rotbringers zijn een factie van stervelingen (Mortals) en Daemons die loyaal zijn aan de ziektegod Nurgle in de Grand Alliance: Chaos. Nurgle is de joviale Chaos god van rotting en ziektes die op dezelfde manier geniet van het bestrijden van ziekte als een tuinder geniet van het opkomen van hun planten. Zijn intenties zijn niet per sé destructief, zijn conceptie van schoonheid is simpelweg anders dan die van de meeste stervelingen. In tegenstelling tot de Great Horned Rat van de Skaven wil Nurgle niet het eind van leven, maar juist het floreren van zijn versie ervan.

Deze box bevat 5 Citadel Nurgle Rotbringers Putrid Blightkings met bijpassende 40mm bases. Drie van hen kunnen als Blightlord, Icon Bearer en Sonorous Tocsin uitgerust worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »