Indie Board Games The Resistance: Avalon (Eng)
The Resistance: Avalon (Eng) €24,99

The Resistance: Avalon (Eng)

Informatie

In The Resistance: Avalon barst de strijd los tussen Arthur en zijn ridders en de geheime vazallen van Mordred. Alleen Merlijn weet wie Arthur verraden heeft, maar hij spreekt in raadsels... Kan Merlijn de verraders bekend maken zonder dat zijn identiteit bekend wordt?

In The Resistance: Avalon worden spelers in het geheim verschillende rollen toebedeeld. De meeste spelers vechten voor Arthur, maar een aantal zijn stiekem vazallen van Mordred en deze twee groepen spelen tegen elkaar. Alleen de vazallen weten wie de andere vazallen zijn, en werken samen om de Arthur's ridders te saboteren.

Het spel draait om het volbrengen van missies, het spel eindigt zodra er drie missies gelukt of mislukt zijn. Als er drie missies gelukt zijn winnen de ridders, als er drie missies mislukt zijn winnen de vazallen. Elke ronde stelt de teamleider een team van spelers samen om op missie te sturen. Alle spelers brengen dan een stem uit en als het team wordt aangenomen gaat de missie door. Het doel van de verzetsstrijders is om te zorgen dat er geen enkele vazal in het team zit want als ook maar één teamgenoot de missie saboteert mislukt de hele missie!

Dit is een spel van discussie, misleiding en deductie om uit te vinden wie te vertrouwen is, en wie niet. Lukt het de ridders om de vazallen--met de hulp van Merlijn--op tijd te ontdekken?

The Resistance: Avalon is een herimplementatie van de klassieker De Mol (The Resistance) in een andere setting en met een aantal belangrijke veranderingen. Het is zowel te spelen als stand-alone spel, maar kan ook gecombineerd worden met The Resistance.

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
30-45 minuten 12+ jaar 5

10

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »