Cadeauverpakking

 

 

BESCHRIJVING

Beleef een gezellige avond met je vrienden, familie, partner of collega’s met de Online Escape Game. Maak één team van maximaal vijf personen en ontrafel de geheimen.

Start snel je laptop of computer op en ga op onderzoek met je teamgenoten. Door het gebruik van verschillende websites en toegestuurde materialen is iedereen actief in het team.

Het lijkt alsof je je in een echte escape room bevindt, maar dan lekker en veilig vanuit huis! Werk samen met je team en los de puzzels en raadsels op. Ieder goed antwoord brengt jouw dichter bij de eindbestemming. Natuurlijk kun je ook hints vragen, maar pas op! Dit kost extra tijd.

 

MEERDERE TEAMS?

Willen jullie met meerdere teams de Escape Surprise Game spelen? Maak dit dan extra competitief door achteraf de ranglijsten te bekijken. Welk team lost de puzzels en raadsels als snelste op?

Ook ideaal als bedrijfsuitje waarbij iedereen thuiswerkt en je toch als team wilt samenwerken.

 

PRAKTISCH

Uw cadeau wordt netjes verpakt, maar...het is vergrendeld met een codeslot. Het uiteindelijke doel van de Escape verpakking is dan ook om achter de code te komen waarmee slotje open gaat. U logt in met een unieke code en de tijd begint te lopen. Je moet virtueel puzzels oplossen, raadsels ontrafelen en QR codes scannen. Zo komt je steeds meer achter het mysterie en de cijfers van het slot. Natuurlijk kan je hints vragen, maar dat gaat niet zomaar...dat kost namelijk extra tijd. 

Zijn alle codes gekraakt en de puzzels opgelost? Dan leidt dit tot de belangrijkste code van de Escape verpakking: de code waarmee het slotje van het cadeau wordt ontgrendeld!

De El Dorado thema

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »