White Goblin Games Sushi Go
Sushi Go €13,99

Sushi Go

Informatie

Het spelmechanisme van Sushi Go is op zijn minst bijzonder te noemen. Van de handvol kaarten die je gedeeld krijgt kies je één kaart om voor je neer te leggen. De overige kaarten geef je door aan je buurman. Zelf krijg je natuurlijk ook nieuwe kaarten doorgegeven, en opnieuw kies je één kaart uit voor jezelf. Sommige Sushi zijn gewoon het aantal punten waard dat er op staat afgebeeld. Voor andere kaarten moet je een setje van drie hebben, of bijvoorbeeld meer dan de andere spelers, om er punten voor te krijgen. Die beloning is dan vaak wel hoger, maar het is natuurlijk maar de vraag of je aan het einde van de ronde aan de voorwaarde kunt voldoen.

Al snel is het niet alleen belangrijk wat jij kunt gebruiken, maar ook wat je doorgeeft aan de ander. Je wilt niet teveel punten cadeau doen aan je tegenstander!!

Door de steeds verschillende combinaties van kaarten in het spel en in je hand is Sushi Go zeer herspeelbaar en is ieder potje weer net anders. Vlot en strategisch!

 

Duur Leeftijd Minimum Aantal spelers Maximum aantal spelers
15 minuten 8+ jaar 2

5

 

Reviews
10 / 10
Mirte 07 Oktober 2020

Sushi Go is een afwisselend kaartspel en is erg geliefd bij mijn huisgenoten en vrienden. Het is eenvoudig uit te leggen, omdat de waarden van de kaarten ook beschreven staan op de kaarten zelf. Doormiddel van de kaarten maak jij zo'n waardevol mogelijk sushiplankje. Omdat je je kaarten steeds door moet geven, moet je erg anticiperen wat je tegenstanders gaan doen. Erg leuk! Een spel duurt niet zo lang, waardoor je makkelijk 3-4 keer een spel speelt (van 3 rondes).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »